Vill du hjälpa en småföretagare och samtidigt göra tid för ditt välmående?

Det är tuffa tider för många av oss oavsett om vi är småföretagare eller anställda.

Jag känner av det såpass mycket nu att jag har skapat ett bra erbjudande och hoppas att många av er ”gamla” och nya kunder köper.

Mitt fina presentkort!

Jag vill finnas kvar och kunna erbjuda alla mina tjänster och produkter! Så oavsett var du bor så kan du bidra till det genom att köpa ett eller flera presentkort med 20% rabatt. Du kan använda det nu, i påskäggen eller ända fram till sista november 2020. Till dess ska väl vi ha det lite lugnare i världen, eller vad tror du? Du behöver köpa det senast 7 april för att få det till påsk.

Jag skickar hem till dig per post så slipper du ta dig ut just nu om du inte vill. Du får swisha eller betala per bankgiro och när pengarna kommit in skickar jag presentkortet.

Vill du veta exakt hur mycket din behandling/produkt kommer att kosta så maila mig eller skicka ett sms så svarar jag.

” Om du inte gör tid för ditt välmående, kommer du att göra tid för din ohälsa”