April April

De 3 V:na Vår, Värme och Vaccin dominerar april tycker jag.                                                                                                                                                Längtan efter vår och värme gör sig gällande för fler av oss liksom funderingar på vaccinets vara eller inte vara.

Oavsett så längtar åtminstonde jag efter vårens knoppning, grönskan och värmen. Gör du det med?

Vet också att vi behöver bry oss om oss själva både till kropp och knopp.                                                                                                                            Passa på att ge din hud lite extra omsorg under april så att den blir redo för sommaren.                                                                                                  Skrubb och återfuktning och solskydd behövs nu. Eller prova Forevers fantastiska tvål!                                                                                                  Vid beställning av Aloe Liquid Soap (för hela kroppen och hela familjen) så får du ett Aloe lip på köpet.

Bästa tvålen