Vad betyder ordet Hälsa för dig? Välmående?  Friskvård?

För mig betyder orden att man mår bra i kroppen, i själen och i livet.

Jag vill att du ska visa din kropp omtanke, inifrån och ut. Du ska bo i den resten av ditt liv eller hur? Och det är Du som kan ta ansvar för din hälsa.
Behöver du bry dig fysiskt om kroppen samtidigt som du unnar dig en avkopplande stund är någon av massagebehandlingarna det du kanske behöver. Läs mer under Behandlingar.

Behöver du bry dig mer om din hälsa inifrån så vill jag gärna hjälpa dig att bli ditt bästa jag mot bättre hälsa. Att ha en optimal grundnäring behövs för att kroppens celler ska kunna fungera. Här tycker jag att såväl kost, kosttillskott och någon behandling är den bästa vägen.

Intresset för kost och hälsa är idag större än någonsin. Att våra kostvanor har en grundläggande inverkan på vår hälsa och för vårt sätt att fungera i vardag och yrkesliv är idag en självklarhet för de flesta av oss.
Samtidigt som den kostrelaterade ohälsan ökar möts vi dagligen av en strid ström av information om hur vi bör äta eller avstå från. Även här är människan unik och det du behöver ska vi gemensamt komma fram till.

Under fliken Produkter finns att läsa om produkter och erbjudanden.

Kostrådgivning är inte alltid dieter och stränga föreskrifter. Kan lika gärna vara tips på något enkelt att äta innan du ska sova liksom en bra frukost. Passar dig som behöver hitta bra kostvanor i vardagen oavsett om du tränar eller behöver få mer energi. Kostrådgivning även för dig som behöver tappa några kilon på rätt och lätt sätt.

Precis som jag vill inspirera mina kunder till en bättre hälsa så vill jag även inspirera andra till att förändra sin vardag.                Känner du att du vill göra något annat med ditt yrkesliv i någon form så vill jag gärna berätta om hur du skulle kunna få både personlig utveckling och bättre ekonomi om du vill jobba inom segmentet Hälsa. Du kan jobba med Forever Living på olika nivåer – det bestämmer du själv. X:a inkomst? Hobby? Egen förbrukning? Guldkant på tillvaron?

Från och med januari 2016 kan ni boka tid hos mig Mariecare Hälsocentrum i Farsta. Boka gärna en tid via knappen nedan! Boka tid

Anmäl dig till mitt inspirationsbrev!

En-två gånger i månaden kommer ett inspirationsbrev från mig och/eller Forever Living.

Ditt namn *

Din e-mejladress *

Jag vill ha inspirationsmejl! *

Fyll i nedanstående

captcha