Hälsa och välmående

Vad betyder ordet Friskvård för dig? Hälsa? Välmående?  För mig betyder friskvård harmonin med vår hälsa och vårt välmående vilket i sin tur ger oss balans i kroppen, i själen och i livet.

Jag vill att du ska visa din kropp omtanke, inifrån och ut. Du ska bo i den resten av ditt liv eller hur? Och det är Du som kan ta ansvar för din hälsa. Behöver du bry dig fysiskt om kroppen samtidigt som du unnar dig en avkopplande stund är någon av massagebehandlingarna det du kanske behöver.     Läs mer under Behandlingar.

Behöver du bry dig mer om din hälsa inifrån så vill jag gärna hjälpa dig att bli ditt bästa jag mot bättre hälsa. Att ha en optimal grundnäring behövs för att kroppens celler ska kunna fungera. Här tycker jag att såväl kost, kosttillskott och någon behandling är den bästa vägen.

Jag kan erbjuda skräddarsydda helhetslösningar för dig där det ingår såväl behandlingar som kost-och-näringstillskott och mycket mer.

Intresset för kost och hälsa är idag större än någonsin
Att våra kostvanor har en grundläggande inverkan på vår hälsa och för vårt sätt att fungera i vardag och yrkesliv är idag en självklarhet för de flesta av oss. Samtidigt som den kostrelaterade ohälsan ökar möts vi dagligen av en strid ström av information om hur vi bör äta eller avstå från. Även här är människan unik och det du behöver ska vi gemensamt komma fram till.

Här kan du läsa mer om produkter och erbjudanden.

Kostrådgivning
Kostrådgivning handlar inte alltid om dieter och stränga föreskrifter. Den kan lika bestå av tips på något enkelt att äta innan du ska sova, liksom en bra frukost som passar din livsstil. Rådgivningen passar dig som behöver hitta bra kostvanor i vardagen oavsett om du tränar eller behöver få mer energi. Kostrådgivning finns även för dig som behöver tappa några kilon på rätt och lätt sätt.

Förändra din vardag
Precis som jag vill inspirera mina kunder till en bättre hälsa så vill jag även inspirera andra till att förändra sin vardag. Känner du att du vill göra något annat med ditt yrkesliv i någon form så vill jag gärna berätta om hur du skulle kunna få både personlig utveckling och bättre ekonomi om du vill jobba inom segmentet Hälsa. Du kan jobba med Forever Living på olika nivåer – det bestämmer du själv. X:a inkomst? Hobby? Egen förbrukning? Guldkant på tillvaron? Låt oss mötas så att du får bilda dig din egen uppfattning.