-en mjuk och annorlunda behandling som påverkar hela kroppen.

I många fall kan du få en bra start i din självläkning när du bokar 3 gånger med täta mellanrum, ca 1-2 veckor mellan tillfällena.

Kombinera gärna med ryggmassage då det ger en djupare avslappning än bara vanlig massage. Perfekt vid stress och stressrelaterade problem.

Kraniosakral behandling är en mjuk och varsam behandlingsmetod som är utvecklad från osteopatisk medicin. Behandlingen syftar till att återställa balansen i kroppens inre system och hjälpa kroppen till ett normalt spänningstillstånd.
Kraniosakral behandling kan användas behandlande/lindrande vid olika besvär och även som friskvård i förebyggande syfte. Jag brukar säga att det är en Anti-stressbehandling för nervsystemet och kronisk smärta. Kraniosakral terapi
Forskning i USA och England har visat på goda resultat på bl.a. huvudvärk/migrän, stress/utmattningssyndrom, diffusa symtom och smärtor vid t.ex. fibromyalgi, MS och reumatiska sjukdomar.
Behandlingen utförs med mycket lätt beröring “5 grams tryck” på olika stationer på kroppen framför allt på skallben, ryggrad och korsben.

 

3 behandlingar Massage+Kraniosakral  50/90 minuter 1840 kr/2580 kr

5 behandlingar Massage+Kraniosakral 50/90 minuter 2980kr/4250 kr

Det går att dela upp betalningar efter överenskommelse.