Om mig

Jag heter Britt Cannervall och mitt företag CanFriskvård.  Är i grunden leg.sjuksköterska (Röda Korset 1979) men efter att ha jobbat som sjuksköterska i många år kände jag att jag gled ifrån den ursprungliga källan till mitt yrkesval och ville hellre arbeta med förebyggande friskvård.

Förebyggande friskvård
Varje människa är unik och jag arbetar för att ge just dig dina redskap för en friskare livsstil och som ett komplement till alla råd vi får från vård och media. Mina klienter har framför allt stressrelaterade problem så som migrän/huvudvärk, rastlöshet och oro, utmattningssymtom, fibromyalgi, övervikt och/eller problem med kost/näring men kommer också bara för att få en stunds egen avkopplande tid.

Mina behandlingar ger din kropp en möjlighet till återhämtning och avslappning. Välj mellan Aromamassage, Hot Stone massage, Kraniosakral behandling eller Reiki Healing eller varför inte en kombo av massage+kraniosakral behandling/Reiki?

Produkter
Är Independent Forever Business Owner, det vill säga återförsäljare för The Aloe Vera Company -Forever Living som har mycket bra och prisvärda kosttillskott.

Jag valde att arbeta med Forever Living av 3 skäl:

* Produkter med hög kvalité till bra pris.
* Företaget arbetar kontinuerligt med förbättring av produkterna och tar hand om sina anställda samt miljön.
* Som slutkund har du alltid 90 dagars nöjd kund-garanti.

Deras dryck Aloe Vera Gel är (i mitt tycke) outstanding. Att vi dessutom har 90 dagars nöjdhetsgaranti vittnar om att det är BRA produkter! Använder även fantastiskt bra produkter från Holistic. Allt beror på vilket behov du och din kropp har.

Boka gärna tid hos mig via knappen nedan!

Kontakta mig