Britt CannervallJag heter Britt Cannervall och har en bred kunskapsbank att ösa ur. Är i grunden leg.sjuksköterska (Röda Korset 1979) men som sjuksköterska i många år kände jag att jag gled ifrån den ursprungliga källan till mitt yrkesval.

När jag sen insåg att förebyggande friskvård låg mig närmre om hjärtat så  insåg jag vad jag saknat – mötet med människan! Och så fortsatte jag att förkovra mig för att kunna ge individen det hen behöver. Diplomerad Massör och stresspedagog (1995),  KranioSakral terapeut (2005), Reiki steg 1+2 (2006), Hot Stone Terapeut (2007), Kostrådgivare, Näringsrådgivare (2010).
Intresset för kostens betydelse vad gäller sjukdomar och stress blommade upp under min egen sjukdomsperiod och jag gick kurser bl.a. för Louise Hammarberg, Alpha-Plus och SISU och Nordiskt Näringscenter.
Arbetar framför allt med stressrelaterade problem t.ex. migrän/huvudvärk, rastlöshet och oro, utmattningssymtom, fibromyalgi, övervikt och/eller problem med kost/näring.

Är även Independent Forever Business Owner dvs återförsäljare för Forever Living som har mycket bra och prisvärda kosttillskott och deras dryck är -i mitt tycke- outstanding. Att dessutom ha 90 dagars nöjdhetsgaranti vittnar om att det är BRA produkter!  Använder även produkter från Holistic.

 

Numera arbetar jag några dagar i veckan på MariCare Hälsocentrum  i Farsta. Boka tid i Farsta på MariCare Hälsocenter där jag finns vissa onsdagar, torsdagar och fredagar och lördagar. www.maricare.nu