Britt CannervallJag heter Britt Cannervall och mitt företag Cannervall Friskvård.

Jag har en bred kunskapsbank att ösa ur. Är i grunden leg.sjuksköterska (Röda Korset 1979) men efter att ha  jobbat som sjuksköterska i många år kände jag att jag gled ifrån den ursprungliga källan till mitt yrkesval.

När jag sen insåg att förebyggande friskvård låg mig närmre om hjärtat så  insåg jag vad jag saknat – mötet med människan! Och så fortsatte jag att förkovra mig för att kunna ge individen det hen behöver. Diplomerad Massör och stresspedagog (1995),  KranioSakral terapeut (2005), Reiki steg 1+2 (2006), Hot Stone Terapeut (2007), Kostrådgivare, Näringsrådgivare (2010).

Varje människa är unik och jag arbetar frör att ge just dig dina redskap för en friskare livsstil och som ett komplement till alla råden från vård och media.  Mina klienter har framför allt stressrelaterade problem t.ex. migrän/huvudvärk, rastlöshet och oro, utmattningssymtom, fibromyalgi, övervikt och/eller problem med kost/näring men kommer också bara för att få en stunds egen avkopplande tid.

Mina behandlingar ger din kropp en möjlighet till återhämtning och avslappning. Välj mellan Aromamassage, Hot Stone massage, Kraniosakral behandling eller Reiki eller varför inte en kombo av massage+kraniosakral behandling?

Är Independent Forever Business Owner dvs återförsäljare för Forever Living som har mycket bra och prisvärda kosttillskott och deras dryck Aloe Vera Gel är -i mitt tycke- outstanding. Att vi dessutom har 90 dagars nöjdhetsgaranti vittnar om att det är BRA produkter!  Använder även fantastiskt bra produkter från Holistic . Allt beror på vilket behov du och din kropp har.

Numera arbetar jag några dagar i veckan på MariCare Hälsocentrum  i Farsta. Boka tid i Farsta på MariCare Hälsocenter där jag finns vissa onsdagar, torsdagar och fredagar och vissa lördagar. www.maricare.nu

Från och med januari 2016 kan ni boka tid hos mig Mariecare Hälsocentrum i Farsta. Boka gärna en tid via knappen nedan! Boka tid

Anmäl dig till mitt inspirationsbrev!

En-två gånger i månaden kommer ett inspirationsbrev från mig och/eller Forever Living.

Ditt namn *

Din e-mejladress *

Jag vill ha inspirationsmejl! *

Fyll i nedanstående

captcha