Om mig

Jag heter Britt Cannervall och mitt företag Cannervall Friskvård. Jag har en bred kunskapsbank att ösa ur. Är i grunden leg.sjuksköterska (Röda Korset 1979) men efter att ha jobbat som sjuksköterska i många år kände jag att jag gled ifrån den ursprungliga källan till mitt yrkesval.

Förebyggande friskvård
När jag sen kom igång med förebyggande friskvård vilket ligger mig närmre om hjärtat så insåg jag vad jag saknat – mötet med människan! Och så fortsatte jag att förkovra mig för att kunna ge individen det hen behöver.

Varje människa är unik och jag arbetar för att ge just dig dina redskap för en friskare livsstil och som ett komplement till alla råd vi får från vård och media. Mina klienter har framför allt stressrelaterade problem så som migrän/huvudvärk, rastlöshet och oro, utmattningssymtom, fibromyalgi, övervikt och/eller problem med kost/näring men kommer också bara för att få en stunds egen avkopplande tid.

Mina behandlingar ger din kropp en möjlighet till återhämtning och avslappning. Välj mellan Aromamassage, Hot Stone massage, Kraniosakral behandling eller Reiki eller varför inte en kombo av massage+kraniosakral behandling/Reiki?

Produkter
Är Independent Forever Business Owner, det vill säga återförsäljare för Forever Living som har mycket bra och prisvärda kosttillskott. Deras dryck Aloe Vera Gel är (i mitt tycke) outstanding. Att vi dessutom har 90 dagars nöjdhetsgaranti vittnar om att det är BRA produkter! Använder även fantastiskt bra produkter från Holistic och dr Sannas.  Allt beror på vilket behov du och din kropp har.

MariCare Hälsocentrum
Numera arbetar jag några dagar i veckan på MariCare Hälsocentrum i Farsta. Boka tid i Farsta på MariCare Hälsocenter där jag finns torsdagar och fredagar och vissa onsdagar eller lördagar.

 

 

Boka gärna tid hos mig på Maricare Hälsocentrum i Farsta via knappen nedan!

Boka tid