Om mig

Jag heter Britt Cannervall och mitt företag CanFriskvård. Jag är leg sjuksköterska i grunden, dessutom är jag utbildad kost-och näringsrådgivare, massör och Reiki/Ängla healer.
Jag har många yrkesår bakom mig i den traditionella vården men de senaste 20 åren har mitt fokus varit friskvård där mitt hjärta bultar extra varmt för att förebygga ohälsa med rätt behandlingar, kost, kosttillskott och näring.

Nu ställer jag om min verksamhet till mer online och distans. Tar dock fortfarande emot hemma för olika massagebehandlingar och Healing. Följer de råd och rekommendationer som vi har från Folkhälsomyndigheten.

Förebyggande friskvård
Varje människa är unik och jag arbetar för att ge just dig dina redskap för en friskare livsstil och som ett komplement till alla råd vi får från vård och media. Mina klienter har framför allt stressrelaterade problem så som migrän/huvudvärk, rastlöshet och oro, utmattningssymtom, fibromyalgi, övervikt och/eller problem med kost/näring men kommer också bara för att få en stunds egen avkopplande tid.

Mina behandlingar ger din kropp en möjlighet till återhämtning och avslappning. Välj mellan Aromamassage, Hot Stone massage, Reiki Healing eller varför inte en kombo av de behandlingar som känns bäst för dig.

Healing på distans har blivit en del av verksamheten samt tips om kosttillskott och hudvård.

Produkter
Är Independent Forever Business Owner, det vill säga återförsäljare för The Aloe Vera Company -Forever Living-  som har mycket bra och prisvärda kosttillskott.

Jag valde att arbeta med Forever Living av 3 skäl:

* Produkter med hög kvalité till bra pris.
* Företaget arbetar kontinuerligt med förbättring av produkterna och tar hand om sina anställda samt miljön.
* Som slutkund har du alltid 90 dagars nöjd kund-garanti.

Deras dryck Aloe Vera Gel är (i mitt tycke) outstanding. Att vi dessutom har 90 dagars nöjdhetsgaranti vittnar om att det är BRA produkter! Använder även fantastiskt bra produkter från Holistic. Allt beror på vilket behov du och din kropp har.